FREEspace антрацит-хром / за висина на фронт 225-650mm

Име FREEspace антрацит-хром / за висина на фронт 225-650mm
димензии мин.длабочина на вградување 63мм / висина на фронт од 225мм до 650мм / ширина на фронт од 300мм до 1800мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 28мм
финиш Антрацит-хром
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
монтирање МОНТАЖА
опис За врати до 15kg / Едноставна монтажа – ClickFixx / Можност за монтажа со Push to Open
Шифра Опис Цена
91708 сет систем FREEspace тип-B никел/антрацит 2510 ден. по ком.
91709 сет систем FREEspace тип-C никел/антрацит 2639 ден. по ком.
91710 сет систем FREEspace тип-D никел/антрацит 2799 ден. по ком.
91712 сет систем FREEspace тип-F никел/антрацит 2970 ден. по ком.
91711 сет систем FREEspace тип-E никел/антрацит 2899 ден. по ком.