ArciTech H=250/126mm DesignSide - Бела

Име ArciTech H=250/126mm DesignSide - Бела
димензии H=250/126mm L=500mm
финиш бела
производител Hettich
потекло Германија
материјал метал,пластика
линк до каталог МОНТАЖА
опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување - 40kg носивост / DesignSide адаптер 124mm/ DesignSide конектор / задни држачи / фронт конектори / капачиња. *Стаклената надградба не е вклучена во цената.
Шифра Опис Цена
AR-250/126-500-DS-W ArciTech 250/126mm L=500mm DesignSide - Бела 6185 ден. по ком.