AvanTech YOU H=187mm Внатрешна фиока - Антрацит

Име AvanTech YOU H=187mm Внатрешна фиока - Антрацит
димензии H= 187mm, L= 350,500mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал метал,пластика
линк до каталог МОНТАЖА НА ФРОНТОТ НА ВНАТРЕШНА ФИОКА
опис AvanTech YOU H=187- системот за фиоки содржи: водилки Quadro M (30kg; L=500mm)/ Actro YOU L (40kg; L=500mm)/ Actro YOU ХL (70kg; L=500mm); страници со висина 187mm (лева+десна); фронт конектори за внатрешна фиока; Алуминиумски преден профил 1м ; AvanTech YOU дизајнирани профили; капачиња за страници; задни држачи (лев+десен);
Шифра Опис Цена
AV-V187/500-Q-А AvanTech YOU Внатрешна фиока H=187/ L=500mm Quadro M 30кг - Антрацит 10277 ден. по ком.
AV-V187/500-А40-А AvanTech YOU Внатрешна фиока H=187/ L=500mm Actro L 40кг - Антрацит 10840 ден. по ком.
AV-V187/500-А70-А AvanTech YOU Внатрешна фиока H=187/ L=500mm Actro L 70кг - Антрацит 11588 ден. по ком.