AvanTech YOU H=187mm Inlay Внатрешна фиока - Антрацит

Име AvanTech YOU H=187mm Inlay Внатрешна фиока - Антрацит
димензии H= 187mm, L= 500mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал метал,пластика
линк до каталог МОНТАЖА
опис AvanTech YOU Inlay - системот за фиоки содржи: сет страници во комплет со стакло висина 187mm (лева+десна), фронт конектори за внатрешна фиока , Алуминиумски профил 1м за фронт, Стакло 600мм за фронт, капаче за страници, задни држачи (лев+десен), водилки опционално Quadro M или Actro L,XL
Шифра Опис Цена
AV-I185/500V-Q-А AvanTech YOU Inlay Внатрешна фиока со стакло H=185/ L=500mm Quadro M 30kg - Антрацит 12531 ден. по ком.
AV-I185/500V-А40-А AvanTech YOU Inlay Внатрешна фиока со стакло H=185/ L=500mm Actro L 40kg - Антрацит 13174 ден. по ком.