OPL H3311 TM28 Bleached Cuneo Oak

Име OPL H3311 TM28 Bleached Cuneo Oak
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
опис OPL H3311 TM28 Bleached Cuneo Oak Ова е декор со свежина која е одличен контраст на темните материјали, но и моментално омилените уни декори. Структурата TM28 Feelwood Nature Matt синхронизирана со мат лакираната површина создаваат ефект на автентичен изглед на полно дрво кое не прима итпечатоци од прсти.
структура TM28 Feelwood Nature Matt
дебелина 18.6mm
кант 23/1mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
93292 H3311 TM28 Bleached Cuneo Oak 18.6mm 13477 ден. по табла