BLANCO ROTAN 500-U Black

Име BLANCO ROTAN 500-U Black
димензии 530x460mm / 500x400mm - за 60см елемент
финиш Црна
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација под работна плоча
Шифра Опис Цена
93344 BLANCO ROTAN 500-U црна 24830 ден. по ком.