Korrekt - Алатка за подесување на висина на ногара

Име Korrekt - Алатка за подесување на висина на ногара
производител Hettich
потекло Германија
материјал алуминиум
опис Алатка за прилагодување на висината за ногара Korrekt / Должината на шипката на рачката може да се прилагоди / Операција со рака / Вкупна должина 1000 mm
Шифра Опис Цена
92845 KORREKT алат за штел на ногара 10648 ден. по ком.