Nordik II - Дрвени ногари

Име Nordik II - Дрвени ногари
димензии 300mm / 710mm
финиш бела / натур лакирана / без лак
производител Sambeat
потекло Шпанија
материјал дрво / бука
Шифра Опис Цена
93372 Nordik II дрвена ногара H710mm бука/натур лак 755 ден. по ком.
93373 Nordik II дрвена ногара H710mm бука/бела 755 ден. по ком.
93371 Nordik II дрвена ногара H710mm бука/без лак 705 ден. по ком.
93375 Nordik II дрвена ногара H300mm бука/натур лак 523 ден. по ком.
93376 Nordik II дрвена ногара H300mm бука/бела 523 ден. по ком.
93374 Nordik II дрвена ногара H300mm бука/без лак 495 ден. по ком.