FLOW - Систем за 2 врати со меко затварање / црна

Име FLOW - Систем за 2 врати со меко затварање / црна
димензии горна/долна профил водилка 2,35м
финиш Црна
производител Emuca
потекло EU
материјал алуминиум
монтирање МОНТАЖА
опис Систем за две дрвени врати поддржан од врвна водилка дизајнирана за монтажа на мебел. Доставено во форма на комплет, пакетот вклучува сè што е потребно за склопување на мебелот, освен материјалот . И горните и долните тркала вклучуваат топчести лежишта и регулација од 4 mm, како и стопер за врата. Комплетот вклучува 2 x системи за меко затворање за секоја врата дизајнирани за врати со тежина до 30 kg. Вклучува 4 x 2,35 m анодизирани алуминиумски профили во црн финиш;
Шифра Опис Цена
Flow/2 Flow Систем за 2 врати со меко затварање 9376 ден. по ком.