Hack - Жичена корпа

Име Hack - Жичена корпа
финиш Црна
производител Emuca
потекло EU
материјал челик
опис Жичената корпа е дизајнирана да ја складира облеката како фиока во плакарите и соблекувалните на Hack. Тоа е совршено решение за склопување заедно со рамката за извлекување Hack и за правење комбинации со различни додатоци. Достапен е за модули од 600, 800 и 900 mm. Многу лесно се монтира, бидејќи има пластични делови за безбедно прицврстување на фиоката на рамката, со иста боја. Изработен е од челик со текстура обоена завршница во црна боја.Рамката на извлекување не е вклучена во цената
Шифра Опис Цена
93459 емука.Hack жичена корпа 482(М60) - црна 3555 ден. по ком.
93989 Hack жичена корпа 682 / црна 5844 ден. по ком.