BLANCO дрвена даска - јасен / Etagon,Andano

Име BLANCO дрвена даска - јасен / Etagon,Andano
димензии 424x240mm
производител BLANCO
потекло Германија
материјал дрво / јасен
опис за садопери Etagon и Andаno
Шифра Опис Цена
92252 BLANCO дрвена даска - јасен / Etagon,Andano 424x240 7878 ден. по ком.