BLANCO дрвена даска - бука METRA-LEGRA-ZIA-ELON

Име BLANCO дрвена даска - бука METRA-LEGRA-ZIA-ELON
димензии 530 x 260 mm
финиш натур
производител BLANCO
потекло Германија
материјал дрво / бука
опис Даска за сецкање од бука компатибилна за моделите на садопери METRA-LEGRA-ZIA-ELON
Шифра Опис Цена
6500 BLANCO даска дрвена-бука METRA/LEGRA/ZIA/ELON 4080 ден. по ком.