BLANCO TORRE дозер за течен детергент

Име BLANCO TORRE дозер за течен детергент
финиш брусен
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Нерѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm на работната површина или на самиот садопер
опис BLANCO TORRE дозер за течен детергент со резервоар од 300мл
Шифра Опис Цена
93470 BLANCO TORRE дозер, брусен финиш 4452 ден. по ком.
93469 BLANCO TORRE дозер, хром 2685 ден. по ком.