Канта за отпадоци - за елемент 450мм / сет канта 1x12л + база

Име Канта за отпадоци - за елемент 450мм / сет канта 1x12л + база
димензии Н=216мм / 1х12л.
финиш антрацит / сива
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
Шифра Опис Цена
93391 База за канта М45 386X482 антрацит 1854 ден. по ком.
93390 Канта за отпадоци сет фиока1х12л Н=216 8197523 1025 ден. по ком.