BLANCO ETAGON 500-U Concrete-style

Име BLANCO ETAGON 500-U Concrete-style
финиш бетон
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација под работна плоча
опис Специјален - садопер на три нивоа Специјално функционален мијалник кој ќе ги задоволи сите ваши потреби Интегрираното скалило создава дополнително функционално ниво Иновативен концепт со разновидни ETAGON држачи Модерен и хигиенски C-overflow ljev InFino® - иновативен систем за одводнување, елегантно интегриран и особено лесен за одржување За вградување под работната плоча, идеален за комбинации со висококвалитетни работни површини SILGRANIT™ достапен во атрактивна боја на BETON-STYLE Лесно одржување - дамките и трагите од употреба лесно се отстрануваат со груб сунѓер и вода Отпорен на гребење - нема да се оштети со нормална употреба на ножеви Отпорен на температури до 280 ° C Отпорен на удари како чинии што паѓаат HygienePlus * е штит од нечистотија и бактерии и го олеснува чистењето Безбедно за храна Отпорен на киселини за јадење Не избледува - отпорен на сончева светлина Пријатно природно - природен впечаток на камен, кој може да се почувствува при рака
Шифра Опис Цена
93025 BLANCO ETAGON 500-U, бетон 29177 ден. по ком.