AIR M60 Z10 EASY SOFT - Систем за алуминиумски врати - стакло 4,5,6мм / за 1 врата со меко отварање и затварање

Име AIR M60 Z10 EASY SOFT - Систем за алуминиумски врати - стакло 4,5,6мм / за 1 врата со меко отварање и затварање
димензии За врата 2900мм х 1000мм
финиш Црна
производител Syskor
потекло Шпанија
материјал алуминиум
монтирање Зидна монтажа на водилката
опис Систем за алуминиумска врата со исполна од стакло со дебелина 4,5,6мм / Сетот вклучува: водилка зидна монтажа 2м + алуминиумска маска 2м и капачиња, 1х систем за меко отварање и затварање, профил горен/долен,Н-профил 1м , 2 х рачки 2,9м. Стаклото не е вклучено во цената
Шифра Опис Цена
М60Е-AL-Z10-1-B Сет систем за алуминиумска врата AIR M60 Z10 Easy Soft за1врата / 2м црна 19810 ден. по ком.