CM BURANO - со туш на извлекување

Име CM BURANO - со туш на извлекување
димензии H=240mm; S=230mm;; ширина на тело ∅50mm
финиш хром
производител CM
потекло Италија
материјал Inox
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BURANO 240 батерија со туш на извлекување, која припаѓа на линијата ACQUAMIX група на батерии со исклучително елегантна линија и акцент на естетските детали.
Шифра Опис Цена
93951 BURANO батерија со туш, хром 12116 ден. по ком.