CM CORALLO

Име CM CORALLO
димензии H=295mm; S=307mm; ширина на тело ∅50mm
финиш хром
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис CORALLO батерија со ротирачка лула, која спаѓа во линијата на HYDRAMIX каде дизајнот е акцентиран преку деталите кои додаваат естетска вредност на батеријата.
Шифра Опис Цена
93943 CORALLO батерија, хром 10724 ден. по ком.