CM FLORES

Име CM FLORES
димензии H=290mm; S=220mm; ширина на тело ∅50mm
финиш inox
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис FLORES батерија со ротирачка лула, која припаѓа на линијата ACQUAMIX група на батерии со исклучително елегантна линија и акцент на естетските детали.
Шифра Опис Цена
93950 FLORES батерија, нерѓосувачки челик 18524 ден. по ком.