CM FLY - со туш на извлекување

Име CM FLY - со туш на извлекување
димензии H=290mm; S=249mm; ширина на тело ∅51mm
финиш хром сјај
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис FLY, батерија со ротирачка лула и туш на извлекување. Припаѓа на линијата EASYMIX која се одликува со класично модерен дизајн кој е лесно адаптивен на различни типови на кујни. EASYMIX е дизајн кој поместува границите на убавото и создава автентичен одраз на стил кој ќе ја направи кујната уникатна.
Шифра Опис Цена
93954 FLY батерија со туш на извлекување, хром сјај 9193 ден. по ком.