CM LAMBRO

Име CM LAMBRO
димензии H=325mm; S=215mm; ширина на тело ∅48mm
финиш хром
производител CM
потекло Италија
монтирање Отвор со Ø35mm
опис LAMBRO батерија со ротирачка лула. Припаѓа на линијата EASYMIX која се одликува со класично модерен дизајн кој е лесно адаптивен на различни типови на кујни. EASYMIX е дизајн кој поместува границите на убавото и создава автентичен одраз на стил кој ќе ја направи кујната уникатна.
Шифра Опис Цена
93953 LAMBRO батерија, хром 5154 ден. по ком.