CM COMETА 1V

Име CM COMETА 1V
димензии 790х500mm ( 770x480mm димензии на отвор); длабочина на корито 190mm; за елемент 45цм ( 50цм доколку е краен елемент)
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација на работната површина
опис COMETА садопер со едно корито и одморалиште. Може да биде лев или десен зависно од која страна се наоѓа коритото. Се монтира над работната плоча. Припаѓа во групата на CLASSICSTYLE LINE која се одликува со класична линија . Материјалот од кој е изработен е “AISI 304 18/10” нер"ѓосувачки челик. Овој тип на инокс содржи 18% хромиум што технички ја зголемува цврстината и отпорноста на абразиви и механички оштетувања како гребаници, со што го задржува површинскиот слој и сјаен и истраен. 10% никел во составот 18/10 означува цврстинаи отпорност при удар. Произведот е атестиран според европскиот стандард EN10020, кој одредува и потврдува дека станува збор за нерЃосувачки челик кој е комплетно хигиенски, нетоксичен материјал кој има одлична издржливост на високи и ниски температури. е 100% рециклирачки и исто така при изложување на вода и воздух има незарѓувачко својство.
Шифра Опис Цена
93936 COMETA лев, сатен полиран 7382 ден. по ком.
93937 COMETA десен, сатен полиран 7382 ден. по ком.