COMETA 2V

Име COMETA 2V
димензии 790х500mm ( 770x480mm димензии на отвор); длабочина на корито 180mm; за елемент 80цм ( 90цм доколку е краен елемент)
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација на работната површина
опис COMETA 2V садопер со две корита. Се монтира над работната плоча. Припаѓа во групата на CLASSICSTYLE LINE која се одликува со класична линија . Материјалот од кој е изработен е “AISI 304 18/10” нер"ѓосувачки челик. Овој тип на инокс содржи 18% хромиум што технички ја зголемува цврстината и отпорноста на абразиви и механички оштетувања како гребаници, со што го задржува површинскиот слој и сјаен и истраен. 10% никел во составот 18/10 означува цврстинаи отпорност при удар. Произведот е атестиран според европскиот стандард EN10020, кој одредува и потврдува дека станува збор за нерЃосувачки челик кој е комплетно хигиенски, нетоксичен материјал кој има одлична издржливост на високи и ниски температури. е 100% рециклирачки и исто така при изложување на вода и воздух има незарѓувачко својство.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93938 COMETA 2V, сатен полиран 9609 ден. по ком.