CM CRISTAL 1V 1000х500mm

Име CM CRISTAL 1V 1000х500mm
димензии 1000x500mm (975x475mm димензии на отвор)ч 210mm длабочина на корито; за елемент 60цм (или елемент 80цм доколку е позициониран во краен елемент од кујанта)
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација на работната површина
опис CRISTAL 1V 1000х500mm садопер со единечно корито и место за одложување (цедалник).Се монтира над работната плоча. Припаѓа во групата на CLASSICSTYLE LINE која се одликува со класична линија . Материјалот од кој е изработен е “AISI 304 18/10” нер"ѓосувачки челик. Овој тип на инокс содржи 18% хромиум што технички ја зголемува цврстината и отпорноста на абразиви и механички оштетувања како гребаници, со што го задржува површинскиот слој и сјаен и истраен. 10% никел во составот 18/10 означува цврстинаи отпорност при удар. Произведот е атестиран според европскиот стандард EN10020, кој одредува и потврдува дека станува збор за нерЃосувачки челик кој е комплетно хигиенски, нетоксичен материјал кој има одлична издржливост на високи и ниски температури. е 100% рециклирачки и исто така при изложување на вода и воздух има незарѓувачко својство..
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93927 CRISTAL 1V 1000х500mm, полиран сатен 12256 ден. по ком.