CM DIAMANTE

Име CM DIAMANTE
димензии 799x600mm; 190мм внатрешна длабочина на корито/ 200mm целосна висина; за елемент 80цм
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација на работната површина
опис DIAMANTE садопер со едно корито и автоматска клапна за лесна контрола на сифонот. Садопер со праволиниски дизајн чија висина е подеслива во текот на монтажата. Идеален за мултифинкционална кујна. Естетскиот изглед и голем капацитет го прават овој садопер уникатен додаток во Вашата исклучителна кујна. Припаѓа во категоријата на LUXURYSTYLE која се одликува со конкретни и модерни линии во дизајнот, дополнет со напредни и иновативни технолошки решенија.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93910 DIAMANTE, сатен полиран 36908 ден. по ком.