CM FILOQUADRA U 450х450

Име CM FILOQUADRA U 450х450
димензии 450x450mm ( 400x400mm димензии на отвор);; 190мм внатрешна длабочина на корито; за елемент 60цм
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација под работна плоча. ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ
опис FILOQUADRA U 450х450 Садопер со едно корито кој припаѓа во категоријата на LUXURYSTYLE која се одликува со конкретни и модерни линии во дизајнот, дополнет со напредни и иновативни технолошки решенија.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93914 FILOQUADRA U 450х450, сатен полиран 11002 ден. по ком.