CM FILOQUADRA U 770х450

Име CM FILOQUADRA U 770х450
димензии 770x450mm ( 720x400mm димензии на отвор);; 190мм внатрешна длабочина на корито; за елемент 90цм
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација под работна плоча ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ
опис FILOQUADRA U 770х450 Садопер со едно корито кој припаѓа во категоријата на LUXURYSTYLE која се одликува со конкретни и модерни линии во дизајнот, дополнет со напредни и иновативни технолошки решенија.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93918 FILOQUADRA U 770х450, сатен полиран 13092 ден. по ком.