IRIDE темен метал

Име IRIDE темен метал
димензии 570x450mm (520x400mm димензии на отвор);; 190мм внатрешна длабочина на корито; за елемент 60цм. истиот садопер се монтира на 3 начини: врз работната површина-SLIM, во рамнина со работната површина-FILOTOP или под работната површина-SOTTOTOP .повеќе во ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ.
финиш темен метал
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација под работна плоча UNDERTOP, на работна плоча SLIMTOP , и во рамнина на работна плоча FILOTOP. ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ
опис IRIDE темен метал IRIDE злато садопер со едно корито кој спаѓа во групата на универзален дизајн наменет за три типа на монтажа под, над и во рамнина со работната плоча. IRIDE е модел кој исто така припаѓа во категоријата на COLORSTYLE садопери кои се совршена комбинација од естетика и оригиналност во финиши и бои. COLORSTYLE нуди можност на избор на бои: бакар бронза, злато и темен метал, секој од нив со сигурност во нивната практична примена но истовремено со силен естетски впечаток. Ова се финиши кои создаваат впечаток на хармонија помеѓу елегантната линија и оригинален дизајн. изработени се од нер!ѓосувачки челик со дополнителна PVD обработка.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93905 IRIDE 570х450mm, темен метал 43314 ден. по ком.