CM IRIDE HPL даска за сецкање

Име CM IRIDE HPL даска за сецкање
димензии 250x415mm
финиш Црна
производител CM
потекло Италија
материјал Пластика
монтирање самостоечка
опис IRIDE HPL даска за сецкање изработена од црна цврста пластика со линеарен дизајн компатибилна за садоперите Iride од линијата на СМ.
Шифра Опис Цена
93907 IRIDE HPL даска за сецкање 3624 ден. по ком.