TONDO дозер за детергент

Име TONDO дозер за детергент
финиш inox
производител CM
потекло Италија
материјал Пластика, Inox
монтирање Отвор со Ø35mm
опис TONDO дозер за детергент со пластично буренце кое се монтира под работната плоча во близина на садоперот. Со зафатнина од 250мл.
Шифра Опис Цена
93955 TONDO дозер за детергент - хром 2786 ден. по ком.