CM KARA - со туш на извлекување

Име CM KARA - со туш на извлекување
димензии Н=296мм
финиш злато
производител CM
потекло Италија
напомена Гаранција 1 години
Шифра Опис Цена
94064 KARA батерија со туш - злато 22296 ден. по ком.
94910 KARA батерија со туш -бронза 22296 ден. по ком.