CM FILOQUADRA MIX 770x500 2V

Име CM FILOQUADRA MIX 770x500 2V
димензии 770x500mm / 590x480mm димензии на отвор / за елемент 800mm
финиш inox
производител CM
потекло Италија
материјал нерѓосувачки челик
опис автоматско одводнување Vortex со контролен панел
Шифра Опис Цена
94063 FILOQUADRA mix садопер 770х500мм 2V - нерѓосувачки челик,сатен 12939 22836 ден. по ком.