Linky полнач USB A/C

Име Linky полнач USB A/C
димензии 81x18.4x12mm (102x18.7x16mm)
финиш Црна
производител Emuca
потекло Италија
материјал Пластика
опис Вградлив полнач со тип USB-A и USB-C кој овозможува брзо полнење на различни типови на електронски апарати. 5V/9V, DC, 3A, 15W
Шифра Опис Цена
94103 Linky полнач USB A+C 5V/9V DC 3A (15W) црна 2368 ден. по ком.