Заштита за елемент под садопер

Име Заштита за елемент под садопер
димензии 560х600/800/900/1000/1200мм за 18мм дебелина
финиш Антрацит сива
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Пластика
монтирање заштита со преклоп преку подната плоча од елементот со дебелина 18мм
опис заштита со преклоп преку подната плоча од елементот со дебелина 18мм
Шифра Опис Цена
94075 Заштита за елемент под садопер 560х600, антрацит 572 ден. по парче
94076 Заштита за елемент под садопер 560х800, антрацит 714 ден. по парче
94077 Заштита за елемент под садопер 560х900, антрацит 788 ден. по парче
94078 Заштита за елемент под садопер 560х1000, антрацит 880 ден. по парче
94079 Заштита за елемент под садопер 560х1200, антрацит 1075 ден. по парче