CM NEVADA U 1V 540х440

Име CM NEVADA U 1V 540х440
димензии 536X436 (495x395 мм со R5 димензија на отвор), 200мм длабочина на корито, за елемент 60цм
финиш G05- бел хаулит: G02- сив кварц: G07- сив турмалин: G01- црн опсидијан; G08- сив хематит
производител CM
потекло Италија
материјал Гранитгем
монтирање Инсталација под работна плоча
опис NEVADA достапна во многу земјени тонови е садопер кој нуди можности за оние кои бараат хармоничен, едноставен и модерен изглед на кујната.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
94208 NEVADA U 1V 540х440, G05- бел хаулит 12577 ден. по ком.
94207 NEVADA U 1V 540х440, G02- сив кварц 12577 ден. по ком.
94209 NEVADA U 1V 540х440, G07- сив турмалин 12577 ден. по ком.
94210 NEVADA U 1V 540х440, G08- сив хематит 12577 ден. по ком.
94206 NEVADA U 1V 540х440, G01- црн опсидијан 12577 ден. по ком.