PLus 4 исполна за стакло

Име PLus 4 исполна за стакло
димензии L=2.35m за стакло со дебелина 4мм
финиш Црна
производител Emuca
потекло Италија
материјал Пластика
опис изработен од флексибилна и издржлива пластика со 4 внматрешни држачи кои го фиксираат стаклото за да не се оштети при употреба и на најмали движења.
Шифра Опис Цена
94179 PLus 4 исполна за стакло d=4mm/ L=2.35mm, црна 196 ден. по ком.