WingLine S - Pull to move Silent / Систем на отварање со повлекување и меко затварање

Име WingLine S - Pull to move Silent / Систем на отварање со повлекување и меко затварање
финиш бела / црна
производител Hettich
потекло Германија
материјал алуминиум
опис WingLine S од Hettich е систем за лесни врати на преклоп, најдобро одговара за кујнски елементи или елементи за бања со шарки со максимална тежина на вратата од 5 кг. Карактеристиките и придобивките вклучуваат: Модуларната природа на WingLine S овозможува флексибилност. Меко отворање и тивко затворање. Опциите за механизмот „Притисни за отварање“ и „Повлекување и тивко отварање и затварање“. Елегантно решение за висококвалитетен дизајн на елементи и гардеробери. Технологија со непобедлива вредност за парите: системот на преклопни врати WingLine S се справува без водилка од дното – оптимално решение особено за мали предни делови.
Шифра Опис Цена
WS-PTMS/LW WingLine S сет Pull To Move Silent - LIGHT - 1крилo/2врати - ЛЕВ бела 7788 ден. по ком.
WS-PTMS/RW WingLine S сет Pull To Move Silent - LIGHT - 1крилo/2врати - ДЕСЕН бела 7788 ден. по ком.
WS-PTMS/L+R W WingLine L сет Pull To Move Silent - LIGHT - 2крила/4врати бела 15269 ден. по ком.