LOW 8007

Име LOW 8007
димензии 48x17mm / 68x17mm
финиш Брусен месинг кава / Лава сива
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
Шифра Опис Цена
94240 LOW - Стопер за врата / брусен месинг кава 48x17mm 552 ден. по ком.
94241 LOW - Стопер за врата / лава сива 48x17mm 524 ден. по ком.
94242 LOW - Стопер за врата / брусен месинг кава 68x17mm 752 ден. по ком.
94243 LOW - Стопер за врата / лава сива 68x17mm 717 ден. по ком.