OPL H1307 ST19 Brown Warmia Walnut

Име OPL H1307 ST19 Brown Warmia Walnut
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
опис H1307 ST19 Brown Warmia Walnut
структура ST19 Deepskin Excellent
дебелина 18мм
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94309 H1307 ST19 Brown Warmia Walnut 6185 ден. по табла