OPL H3195 ST19 White Fineline

Име OPL H3195 ST19 White Fineline
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
опис H3195 ST19 White Fineline
структура ST19 Deepskin Excellent
дебелина 18мм
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94324 H3195 ST19 White Fineline 6185 ден. по табла