U705 ST9 Angora Grey

Име U705 ST9 Angora Grey
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
опис U705 ST9 Angora Grey
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18мм
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94345 U705 ST9 Angora Grey 18мм 5342 ден. по табла