OPL W960 ST7 Classic White

Име OPL W960 ST7 Classic White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
опис W960 ST7 Classic White
структура ST7 Smoothtouch Fine Pearl
дебелина 18мм
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94350 W960 ST7 Classic White 18mm 3968 ден. по табла