W960 SM Classic White

Име W960 SM Classic White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
код RAL 9016
опис W960 SM Classic White
структура SM SemiMatt
дебелина 18мм
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94351 W960 SM Classic White 18mm 3968 ден. по табла