RPL U702 ST78 Cashmere Grey

Име RPL U702 ST78 Cashmere Grey
димензии 4100x600x38mm; 4100x920x38mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис U702 ST78 Cashmere Grey
структура ST78 Mineral Granite
дебелина 38mm
кант 43/1.5mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94686 U702 ST78 Cashmere Grey 4100x600x38mm 8827 ден. по табла
94685 U702 ST78 Cashmere Grey 4100x920x38mm 16878 ден. по табла