RPL F052 ST75 Calais Travertine

Име RPL F052 ST75 Calais Travertine
димензии 4100x600x38mm; 4100x920x38mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис F052 ST75 Calais Travertine
структура ST75 Mineral Satin
дебелина 38mm
кант 43/1.5mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94601 F052 ST75 Calais Travertine 4100x600x38mm 8827 ден. по табла
94600 F052 ST75 Calais Travertine 4100x600x38mm 16878 ден. по табла