RPLCompact F311 ST87 Ceramic Anthracite

Име RPLCompact F311 ST87 Ceramic Anthracite
димензии 4100x650x12mm; 4100x920x12mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Compact кујнски работни плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис Compact F311 ST87 Ceramic Anthracite
структура ST87 Mineral Ceramic
дебелина 12мм
кант Водотпорно јадро кое се полира, не се кантира
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94616 Compact F311 ST87 Ceramic Anthracite 4100x650x12mm 31227 ден. по табла
94617 Compact F311 ST87 Ceramic Anthracite 4100x920x12mm 45950 ден. по табла