RPL F206 PM Black Pietra Grigia

Име RPL F206 PM Black Pietra Grigia
димензии 4100x650x38mm; 4100x920x38mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис F206 PM Black Pietra Grigia
структура PM PerfectSense Premium Matt
дебелина 38mm
кант 43/1.5mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94621 F206 PM Black Pietra Grigia 4100x650x38mm 15203 ден. по табла
94620 F206 PM Black Pietra Grigia 4100x920x38mm 26471 ден. по табла