RPL F352 ST76 Terra Basaltino

Име RPL F352 ST76 Terra Basaltino
димензии 4100x600x38mm; 4100x920x38mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис F352 ST76 Terra Basaltino
структура ST76 Mineral Rough Matt
дебелина 38mm
кант 43/1.5mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94645 F352 ST76 Terra Basaltino 4100x600x38mm 8827 ден. по табла
94644 F352 ST76 Terra Basaltino 4100x600x38mm 16878 ден. по табла