RPL F208 ST75 Grey Pietra Fanano

Име RPL F208 ST75 Grey Pietra Fanano
димензии 4100x600x38mm; 4100x920x38mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис RPL F208 ST75 Grey Pietra Fanano
структура ST75 Mineral Satin
дебелина 38mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
94623 F208 ST75 Grey Pietra Fanano 4100x600x38mm 8827 ден. по табла
94622 F208 ST75 Grey Pietra Fanano 4100x920x38mm 16878 ден. по табла