PТО STRONG пин за притискање со долго водење

Име PТО STRONG пин за притискање со долго водење
димензии со долго водење 37мм
производител Hettich
потекло Германија
материјал пластика
опис за високи и тешки врати (фронтови)
Шифра Опис Цена
94932 PТО STRONG пин за притискање со долго водење, антрацит 413 ден. по ком.
94933 PТО STRONG пин за притискање со долго водење, бела 413 ден. по ком.